MEDITASI ALAM

Pengakuan

Home | Pengakuan | PAKSI JIWA | Apa itu Super-Conscious Mind | Pendaftaran | Kenali Meditasi Alam | Apa Itu Meditasi | Renungan

 PengakuanTestimonial 1 : ( Puan Siti Rabiah, KL)

Saya adalah salah seorang ejen jualan secara langsung. Saya sering mengikuti krusus demi meningkatkan mutu kerjaya saya dalam bidang ini,pelbagai krusus seperti krusus penggunaan sub conscious mind saya lalui . Namun peningkatannya hanyalah sedikit. Segalanya berubah setelah saya menjalani krusus yang di anjurkan oeh Dr Azhar . Kini saya dapat menggunakan kehabatan diri saya dalam bidang perniagaan saya , dan kini saya memiliki rumah hasil perniagaan saya . Dan kereta dalam masa 7 bulan .


Testimonial 2: ( Encik Badarudin Abdul Halim, Melaka )

Syabas saya ucapkan kepada MEDITASI ALAM kerana program yang dianjurkan mengubah ciri keperibadiaan yang selama ini menjadi halangan dalam kerjaya saya .

Dahulunya saya seorang yang panas baran , tidak yakin dan was-was . Namun setelah seminggu perubahan mendadak terhadap diri saya . Semua orang disekeliling saya berasa senang dengan saya .


Testimonial 3: ( Puan Nik Fatiah  Ahmad Kelantan)

Sebagai isteri kedua saya sering diabaikan. Pelbagai rawatan dan kaedah yang saya lalui , beribu-ribu wang saya habis . Amat mengejutkan setelah 10 hari mengikut seperti apa yang diarahkan saya melihat perubahan watak positif suami saya dan kini saya bahagia .


Testimonial 4: ( Encik Samsul JB )

Di dalam kehidupan kota saya terpaksa kerja lebih masa kerana menampung beban keluarga yang tinggi . Fikiran saya buntu dan terus menerus dengan kehidupan seharian sebegini. Saya dinasihatkan oleh kawan saya agar mengikuti kursus ini . Dan setelah mengikuti kursus ini dalam masa seminggu saya ditawarkan kenaikan pangkat ‘double promotion’ tidak disangka kini saya tidak dibebani lagi.


Testimonial 5 ( Puan Kalsom, Gombak)

Tiap- tiap bulan saya terpaksa berbelanja besar dalam menampung kos rawatan saya . Saya menghidapi penyakit migrain yang teruk dan memerlukan suntikan .Saya telah mencuba kaedah metafizik tetapi malangnya tiada perubahan .Setelah bermeditasi pada bulan yang pertama sakit saya berkurangan dan kini setelah 2 tahun sakit saya hilang.


Segala surat pengakuan asli boleh dirujuk di pejabat kami.

 

 

Kursus dijalankan selama 8 jam pada hujung minggu atau pada waktu-waktu pilihan dan jumlah peserta dihadkan untuk mencapai kualiti yang diinginkan. Yuran kursus adalah RM450 untuk kursus berjadual dan RM550 untuk kursus individu (personal coaching) termasuk makan minum. Kursus juga boleh dilakukan secara individu atau kelompok kecil atas persetujuan.

 

 

 

 

 

 

INGAT : MEDITASI ALAM - wadah kemantapan jiwa

Hanya Jauhari Mengenal Manikam